Toepassingen

Op weg naar uw droomproject 

Onze hoogkwalitatieve tegels en klinkers zijn het resultaat van ultiem vakmanschap maar vooral ook van een uitgepuurde vormgeving.
Het Stone & Style designteam bestaat immers uit mensen met passie voor steen en esthetiek. Het zijn stuk voor stuk mensen die meer willen dan zomaar mooie tegels en klinkers ontwerpen. Ze willen een verhaal creëren dat bij uw droomproject past en dat vertalen naar uitmuntende oplossingen waar u jaren later nog steeds volop genietend en met een glimlach bewonderend zal naar kijken. Bewondering die u ook zal kunnen delen met andere mensen want waar ook onze tegels en klinkers opduiken, overal lokken ze steelse blikken uit.

Het mag dan ook gezegd: de Stone & Style tegels en klinkers prijken ondertussen op heel wat uitgelezen plaatsen: in trendy hotels, bij exclusieve villa’s maar vooral ook bij mensen die vanuit hun eigen creativiteit een droomproject willen realiseren dat hun woonst - trendy of tijdloos - tegen een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding een absolute meerwaarde geeft.
Stap in de wereld van Stone & Style, stap op weg naar de realisatie van uw droomproject.

Laat u inspireren.

 

• Maak uw keuze in het menu 'toepassingen'.