Ebema / Stone&Style

 

We moeten teruggaan tot het jaar 1946 voor het begin van de bedrijfsgeschiedenis van Ebema. Destijds startte de onderneming als groothandel in bouwmaterialen en ze groeide uit tot een toonaangevende producent van bestratingsproducten in beton.

Het Belgisch familiebedrijf met zijn 200 competente medewerkers op 2 vestigingen, in Zutendaal en Rijkevorsel, slaagt erin een omzet van 39 miljoen te realiseren.

Na meer dan een halve eeuw kennis en ervaring te hebben opgebouwd, maakt Ebema nu gebruik van deze knowhow om hoogwaardige bestratingsmaterialen te produceren en heeft ondertussen een belangrijk deel van de markt voor openbare ruimtes en bedrijfsomgevingen ingepalmd met duurzame en eigentijdse producten.

De vestiging van Rijkevorsel is gespecialiseerd in maatwerkproducten zoals prefab elementen voor spoorwegen, dijkverstevigingen en ook in Smooth Objects in zelfverdichtend beton zoals zitelementen, bloembakken en zelfs monumenten.

Ebema voert onder de merknaam Stone&Style een uitgebreid en trendsettend gamma voor tuinen en terrassen... Dit gamma wordt exclusief verdeeld via de bouwhandelaren in België en Nederland. Ebema bundelt haar kennis, haar uitgebouwd, geautomatiseerd machinepark en haar team van competente medewerkers om de waarden van het bedrijf te bevestigen. Ebema reikt oplossingen aan voor een veilige, comfortabele en esthetische infrastructuur. 

Meer info over Ebema: www.ebema.com